سه‌شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲
از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

حوزه/ حجت الاسلام مهدی بهروزی روحانی دغدغه‌مندی که به دلیل هزینه‌های بالای درمانی، با کمک گرفتن از خیرین، اقدام به تأمین بخشی از هزینه‌های درمان بیماران مستضعف نموده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مشهد مقدس، حجت الاسلام مهدی بهروزی از خطه خراسان رضوی و اهل شهرستان رشتخوار است که انجام کارهای خیر را از سال‌ها قبل، با همکاری افتخاری با کمیته امداد آغاز کرده است ، فعالیت های خیرخواهانه برایش به حدی دلچسب می‌شود که در سال ۱۳۸۰ اقدام به تأسیس مؤسسه خیریه می‌نماید.

او که یکی از منتخبین مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل است، درباره فعالیت خود در این زمینه می گوید: من ۶ کار مختلف در زمینه های ساخت و ساز، زیرساخت ها، کمک های معیشتی، کمک های درمانی، اشتغال زایی و مشاوره انجام می‌دهم.

مهدی بهروزی در سال ۹۱ با ورود به طرح هجرت در روستاها، به فعالیت های جهادی خود ادامه می‌دهد و در زلزله کرمانشاه و سیل سیستان و بلوچستان نیز نقش پررنگی ایفا می‌کند.

این روحانی جهادگر مسئولیت موکب امام رضای کاظمین را نیز در کارنامه خود دارد که با جمع آوری مبالغی از خیرین، اقدام به ده روز اطعام در کاظمین می‌کند.

ساخت حسینیه، خانه عالم، مساجد مختلف، مسکن برای ایتام و مستمندان از دیگر فعالیت های خیرخواهانه این روحانی تلاشگر است.

دستگیری از مردم در بحران کرونا

او در ۶ ماه اول شیوع کرونا نیز با جمع آوری ۸۰۰ میلیون تومان، اقدام به تهیه و توزیع بسته های معیشتی می‌کند و اکنون با راه اندازی مرکز نیکوکاری، هزینه های درمانی ایتام و مستضعفین را تأمین می‌نماید.

بهروزی در حوزه درمانی به صورت کشوری فعالیت دارد و تاکنون به افرادی از مناطق پلدختر، یزد، سیستان و تربت جام نیز در این زمینه کمک رسانی کرده است.

این روحانی جهادی همچنین به تجهیز درمانگاه روستا، تأمین چند دستگاه اکسیژن ویژه بیماران کرونایی، تهیه دو دستگاه آزمایش برای درمانگاه روستا و تهیه ۶۰ بسته لوازم التحریر برای بچه های یتیم نیز اقدام کرده است.

فعالیت های خیرخواهانه او بی تأثیر در اقدامات جهادی خانوادش نبوده بلکه همسر این روحانی نیز به برگزاری کلاس های قرآنی و مشاوره درمانی در روستا مشغول می‌باشد.

کارهای خیر او به همین جا خلاصه نمی‌شود و کارهای بیشمار دیگری را نیز پیش برده است که تجهیز چند آرایشگاه و تأمین ۵۰ دستگاه حوله بافی برای اشتغال زایی بانوان روستا از دیگر اقدامات او می باشد.

این منتخب مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل همچنین با کمک چند خیّر برای یک خانواده بی سرپرست، ۶ گوسفند خریداری می‌کند تا منبعی برای درآمد این خانواده روستایی شود.

تأمین هزینه ۶۰ میلیون تومانی جهت انجام عمل جراحی یک کودک فلج که پزشکان قول بهبودی او را داده اند، دغدغه این ‌روزهای این روحانی جهادگر است و امید دارد با ورود خیّرین هزینه آن به زودی فراهم شود.

کمک به ایجاد سرپناه برای نیازمندان

با پیگیری های این روحانی در سه ماهه اخیر بالغ بر ۳ میلیارد تومان هزینه برای ساخت خانه های نیازمندان و ایجاد اشتغال مهیا شده است که بخشی از این مبلغ با معرفی ۱۳ خانواده به بانک برای دریافت ۵۰ میلیون تومان تسهیلات بلند مدت و دریافت ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از بنیاد علوی تأمین شده است‌.

حجت الاسلام بهروزی که به دلیل عضویت در طرح هجرت هر سه سال به روستاهای جدید منتقل می‌شود، حالا آخرین روزهای فعالیتش را در روستای سنگان می‌گذراند که یقینا حضورش در آبادانی این روستا و گره گشایی از مردمان آن بی‌تأثیر نبوده است.

از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

از تأمین هزینه درمان کودک فلج تا تهیه تسهیلات ۳ میلیاردی برای نیازمندان

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • رسول ملکیان اصفهانی IR ۰۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
    سلام خداقوت و تشکرازاین روحانی وبرادرعزیز. هزارمطلب باریکتراز مو اینجاست که فرصت آن نیست . لکن همینقدر اشاره می کنم :1-آیا نظام و جمهوری اسلامی تشکیل داده ایم ؟ اگرچنین است چرا اینهمه گروه جهادی و افرادجهادی ؟ واز طرف دیگراینهمه فقروتبعیض وفساد؟ بنظر می رسد هنوز ما دنبال قهرمان واسطوره سازی ورستم وسهراب می گردیم.2-عزیزان باید تفکرجمعی واجتماعی ونظم ومدیریت درعرصه های مختلف اجتماع نهادینه وظهور وبروزداشته باشد و عدالت درفروع خودش گسترش پیدا کند که یکی از مظاهرآن هرکس و هرچی درجای خودش.3-اینهمه دستگاه خدماتی و کشوری ولشکری کجای کارند؟ دهدارودهیاروبخشداروشهرداروفرماندارو کمیته امداد و ....؟4-واقعا شاخص تبلیغ اسلامی و روحانی مبلغ موفق چیست؟ 5-درحکمرانی وتقسیم وظایف همه باید درست و منظم کارخودشان رابخوبی انجام دهند و....6-طرحهای توسعه روستائی و شهری و....برنامه وبودجه و ....کجای داستان هستند؟7-آیا بااین روشها فقر ریشه کن می شود؟8-کشورهای توسعه یافته درجهان براساس کدام الگوهها عمل کرده اند و آیا نباید از تجربه های بشری درسطح جهان استفاده کرد؟8-آیا الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی چند سال دیگروقت وفرصت طراحی و قانونی شدن واجرا می خواهد؟؟؟ بنظر می رسد رسانه های دینی و حوزوی باید تبلیغ وترویج تفکرجمعی واجتماعی و حکمرانی و نظم وقانون رابیشتردراولویت داشته باشند و طبیعی است که ازمنابع مردمی وانسانی وایمانی نیزدراین رهگذرمعنی وتجلی کامل پیدا می کند. و... یا علی